Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de korsten van de sneetjes droog brood. Verkruimel de sneetjes in de blender.
  • 2 Spoel de tuinkruiden en dep ze droog. Verwijder indien nodig de steeltjes en voeg de blaadjes toe aan het broodkruim in de blender.
  • 3 Was de citroen. Rasp ongeveer de helft van de schil boven de blender (gebruik alleen het buitenste gele laagje). Voeg tenslotte het gepelde teentje knoflook toe. Mix alles fijn in de blender en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Besmeer de velkant van de barbeelfilets met wat Solo vloeibaar, kruid met peper en zout en gril de vis (op de velkant) in 5 minuten gaar op de barbecue. Serveer met een eetlepel van de kruidensalsa.

Kort gegrilde rode zeebarbeel met kruidensalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chimichurri (Zuid-Amerikaanse kruidensalsa)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepeperd lam in kruidensalsa met kerstomaten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie spiesen met kruidensalsa
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hammetje met veenbessen, puree en cognacsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept