Scampi amuse

12
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Je kunt dit recept ook over 4 porties verdelen en als voorgerecht opdienen.
  • 2 Verhit 1 eetl olijfolie in een pan en bak het sjalotje glazig.
  • 3 Voeg de tomatenblokjes toe en breng op smaak met een klein snufje chilipoeder.
  • 4 Blus af met een scheut witte wijn.
  • 5 Verkruimel het halve visbouillonblokje er bij en roer goed door.
  • 6 Pureer alles met een staafmixer fijn en roer dan de kookroom en peterselie er door en laat 5 minuutjes zachtjes napruttelen.
  • 7 Meng in een kom de scampi’s met 1 eetl olijfolie, paprikapoeder en zout en peper door elkaar.
  • 8 Bak ze daarna aan iedere zijde ongeveer 2 minuutjes.
  • 9 Schep met een lepel beetje van de saus in een amuselepel, serveer met een scampi bestrooi met nog een beetje peterselie. 1
  • 0 Lekker met brood om mee te dippen. 1
  • 1 Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/

Scampi amuse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept