Kabeljauwhaasje cheddar uit de oven..

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de sjalot en bak ze glazig in wat boter. Voeg de gewassen en uitgelekte spinazie toe en laat goed slinken.Kruid af met pezo .
  • 2 Gooi die hele hap in een vergiet en laat wederom goed uitlekken.
  • 3 Snijd ondertussen de tomaten in plakjes . Meng de cheddar met de mosterd en de crème fraîche en maal er wat peper over. Leg de spinazie in een ovenschaal. en daarbovenop de kabeljauw, die je met peper en zout uit de molen hebt voorzien . Schik dan de tomaatplakjes er dakpansgewijs boven op.Schep het hele roommengsel er in het midden op.
  • 4 Niet mooi verdelen?
  • 5 Nee hoor , zo gauw dit heerlijke mengsel de warmte voelt ,vloeit het vanzelf . Dus geen paniek.
  • 6 Slechts 25 minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 graden.Serveer met puree of een gekookt aardappeltje.Gisteren 30-8-2012 gemaakt.
  • 7 Het was heerlijk.

Kabeljauwhaasje cheddar uit de oven.. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept