1 Snipper de sjalot en bak ze glazig in wat boter. Voeg de gewassen en uitgelekte spinazie toe en laat goed slinken.Kruid af met pezo .
2 Gooi die hele hap in een vergiet en laat wederom goed uitlekken.
3 Snijd ondertussen de tomaten in plakjes . Meng de cheddar met de mosterd en de crème fraîche en maal er wat peper over. Leg de spinazie in een ovenschaal. en daarbovenop de kabeljauw, die je met peper en zout uit de molen hebt voorzien . Schik dan de tomaatplakjes er dakpansgewijs boven op.Schep het hele roommengsel er in het midden op.
4 Niet mooi verdelen?
5 Nee hoor , zo gauw dit heerlijke mengsel de warmte voelt ,vloeit het vanzelf . Dus geen paniek.
6 Slechts 25 minuutjes in een voorverwarmde oven van 200 graden.Serveer met puree of een gekookt aardappeltje.Gisteren 30-8-2012 gemaakt.
7 Het was heerlijk.
Kabeljauwhaasje cheddar uit de oven.. is een recept van Solo Open Kitchen