In prosciutto gewikkelde Tilapiafilet met een

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaten doormidden en verwijder de zaden.
  • 2 Snijd de tomaten vervolgens in grove blokjes.
  • 3 Smelt de boter in een grote koekenpan en bak hierin de ui en knoflook gedurende circa 10 minuten totdat de ui erg zacht is gebakken.
  • 4 Roer de tomaten bij de ui en knoflook en laat deze gedurende 5 minuten bakken totdat de vloeistof grotendeels verdampt is. Kruid op smaak met peper, zout en basilicum.
  • 5 Houdt de tomatensaus warm.
  • 6 Was de tilapiafilets en dep deze droog. Wikkel elke tilapiafilets in met prosciutto en zet dit vast met satéprikkers.
  • 7 Verhit olijfolie in een grote koekenpan op behoorlijk hoog vuur. Voeg de tilapiafilets en bak deze 5 minuten per zijde totdat de vis gaar is.
  • 8 Verwijder de satéprikkers uit de vis en schep over elk stuk vis een grote schep tomatensaus. Dit gerecht smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld pasta.

In prosciutto gewikkelde Tilapiafilet met een is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kip met een dip
30 min-
Bekijk recept
Winterstoof onder een dekseltje
15 min, wachten 45 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept