Crostini met chilipeper.

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit italiaanse 'toastje' heeft een fijne en uitgesproken smaak. De mix van kruiden en olie geeft je direct een mediterraan gevoel.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 3 Snijd de peper in dunne ringen. (Wil je de crostini iets minder pittig? Rol de peper dan over het werkvlak heen en weer, zodat de zaadjes loskomen. Snijd het steeltje er af en schud de zaadjes uit de peper.)
  • 4 Leg op elke snee stokbrood een ansjovisfilet en leg er de plakjes kaas op. Verdeel er de kappertjes en peperringetjes over.
  • 5 Bak de crostini in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  • 6 Strooi er de peterselie over.
  • 7 Eet de crostini bij een koel glas witte wijn, bijvoorbeeld een Italiaanse Pinot Grigio.

Crostini met chilipeper. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Crostini met geroosterde paprika
15 min Snack
Bekijk recept
Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept