1 De sint-jakobsnoten ontvliezen,spoelen,droogdeppen en in stukjes snijden.Ze kruiden met de fijngeplette peperbolletjes en besprenkelen met de sojasaus.(GEEN ZOUT)De tomaten in heet water laten schrikken en ze onmiddelijk laten afkoelen onder koud water en pellen.De pitjes verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden.Vier basilicumblaadjes fijnhakken en over de tomatenblokjes strooien.Kort roerbakken in 2 eetlepels olijfolie.Kruiden met een snuifje zout en een mespunt suiker.Warm houden.In de wok een eetlepel olijfolie verwarmen en de sint-jakobsnoten kort roerbakken.Uithalen en warm houden.De kokosmelk en het vispoeder toevoegen aan het bakvocht en even laten pruttelen.Zonodig kruiden met zout.De tomatenbrunoise in sint)jakobsschelpen schikken.De sint-jakobsnoten er bovenop schikken en napperen met de saus.Garneren met de basilicumblaadjes en serveren met rijst(basmati-rijst)
Sint-jacobsnoten met tomaten in de wok is een recept van Solo Open Kitchen