3 Giet de bloem op een groot vel aluminiumfolie en meng er de komijn, peper en zout onder.
4Voorbereiding (30 min)
5 Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpan en stoof er de fijngehakte rode ui in gedurende 2 à 3 min. Meng er de paprikareepjes onder en laat nog 2 à 3 min. op het vuur. Voeg er de tomatenstukjes, de maïs en de witte bonen toe. Kruid met een mespunt cayennepeper, peper en zout. Laat gedurende 20 min. stoven op een zacht vuur.
6 Ondertussen klutst u het ei met een scheutje melk. Wentel de stukken vis eerst door het eimengsel, dan door de gekruide bloem. Zorg dat de vis aan alle zijden onder de bloem zit.
7 Verhit 3 eetl. olijfolie in een ruime braadpan en bak de kabeljauw gedurende 1 à 2 min. aan elke kant. Laat op een zacht vuur nog 10 à 15 min. gaar worden.
8 Schik een stuk kabeljauw op elk bord. Geef er de groentensaus en rijst bij.
Kabeljauw 'filet pur' met chiligroenten is een recept van Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree