1 Aardappelen koken, pureren met melk, vetstof, eidooiers en kruiden
2 Prei, venkel en wortel in julliene snijden, stoven en kruiden.
3 Champignons in plakjes snijden en stoven
4 Zeevruchten eventueel pocheren
5 Visbouillon en wijn verwarmen
6 Vis kruiden , in een ovenschaal leggen en overgieten met de bouillon en wijn . 20 minuten afgedekt garen op 200°C
7 Stijfgeklopte eiwitten onder de purree scheppen. In een beboterde ovenschaal brengen en 20 minuten bakken op 200°C
8 Vis uitscheppen. Vocht Zeven
9 Saus : 2 el vetstof smelten , 2 el bloem erdoorroeren, pocheervocht , tomatenpurree en room toevoegen en al roerend laten doorkoken.1
0 Champignonschijfjes , citroensap en zeevruchten erdoor roeren en op smaak brengen1
1 Groenten over warme borden verdelen, vis erop schikken en de saus erover lepelen. Bestrooien met peterselie. Soufflé erbij scheppen en versieren met een schijfje citroen
Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé is een recept van Solo Open Kitchen