Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aardappelen koken, pureren met melk, vetstof, eidooiers en kruiden
  • 2 Prei, venkel en wortel in julliene snijden, stoven en kruiden.
  • 3 Champignons in plakjes snijden en stoven
  • 4 Zeevruchten eventueel pocheren
  • 5 Visbouillon en wijn verwarmen
  • 6 Vis kruiden , in een ovenschaal leggen en overgieten met de bouillon en wijn . 20 minuten afgedekt garen op 200°C
  • 7 Stijfgeklopte eiwitten onder de purree scheppen. In een beboterde ovenschaal brengen en 20 minuten bakken op 200°C
  • 8 Vis uitscheppen. Vocht Zeven
  • 9 Saus : 2 el vetstof smelten , 2 el bloem erdoorroeren, pocheervocht , tomatenpurree en room toevoegen en al roerend laten doorkoken.1
  • 0 Champignonschijfjes , citroensap en zeevruchten erdoor roeren en op smaak brengen1
  • 1 Groenten over warme borden verdelen, vis erop schikken en de saus erover lepelen. Bestrooien met peterselie. Soufflé erbij scheppen en versieren met een schijfje citroen

Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept