Voorgerecht met zalm en ricotta

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Roer de ricotta los en kruid met peper en citroensap.
  • 2 Leg op elk sneetje gerookte zalm een hoopje ricotta en vouw het plakje zalm dicht
  • 3 Zet, indien nodig, vast met een cocktailprikker.
  • 4 Leg een blaadje sla op 4 bordjes en schik de zalm met ricotta per 3 stuks op elk bordje, en werk het voorgerecht af met peterselie en enkele takjes dille.
  • 5 Als je maar één per persoon serveert, heb je ook een uitstekende amuse.

Voorgerecht met zalm en ricotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept