Gepocheerde zalmmoot

10
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zalm in moten verdelen.
  • 2 In een lage ronde kookpot met kokend licht gezouten water de moten schikken.
  • 3 Aan de kook brengen.
  • 4 De hittebron verlagen en de vis net onder het kookpunt garen.
  • 5 Zalmmoten uithalen en laten uitlekken.
  • 6 Afkruiden.

Gepocheerde zalmmoot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met dille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot, saus met bladpeterselie en taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met tamarinde-ketjapsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept