Zalmfilet met glazuur van honing op Aziatische

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Glazuur van honing op Aziatische wijze:
  • 2 Meng in een kom de honing, de sojasaus, de vissaus, de gember en de mosterd. Laat rusten!
  • 3 Verwarm de grill van de oven voor.
  • 4 Verwarm de olijfolie in een bakpan.
  • 5 Bestrooi de zalmfilets met peper en zout
  • 6 Bak de vis 1 à 2 minuten aan elke kant.
  • 7 Bestrijk de vis met glazuur.
  • 8 Plaats de vis in een oven bestendige schaal.
  • 9 Zet nog 1 minuut onder de grill.1
  • 0 Verdeel de vis over de borden.1
  • 1 Serveer met de rest van de glazuur.1
  • 2 Bestrooi met ringen Spaanse peper en wat koriander.1
  • 3 Heerlijk met rijst en gestoomde Chinese kool.

Zalmfilet met glazuur van honing op Aziatische is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensvlees met Aziatische kruiden
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept