Zoek
Zalmfilet met glazuur van honing op Aziatische
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels honing
1 eetlepel sojasaus
1 eetlepel vissaus
1 theelepel geraspte gember
1 theelepel mosterd
olijfolie
600 gram zalmfilet
peper en zout
Spaanse peper in ringen gesneden
koriander
Bereiding
1
Glazuur van honing op Aziatische wijze:
2
Meng in een kom de honing, de sojasaus, de vissaus, de gember en de mosterd. Laat rusten!
3
Verwarm de grill van de oven voor.
4
Verwarm de olijfolie in een bakpan.
5
Bestrooi de zalmfilets met peper en zout
6
Bak de vis 1 à 2 minuten aan elke kant.
7
Bestrijk de vis met glazuur.
8
Plaats de vis in een oven bestendige schaal.
9
Zet nog 1 minuut onder de grill.1
0
Verdeel de vis over de borden.1
1
Serveer met de rest van de glazuur.1
2
Bestrooi met ringen Spaanse peper en wat koriander.1
3
Heerlijk met rijst en gestoomde Chinese kool.
Zalmfilet met glazuur van honing op Aziatische is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Noedels met varkensvlees met Aziatische kruiden
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aziatische wokgroente met ananas en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept