Kabeljauwhaasje met courgettes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomatensaus:
  • 2 Verwarm de olijfolie in een steelpan en fruit de knoflook. Voeg de tomaten en het sap, beetje water, het kruidenboeket, de pilipilli vlokken en zout en peper toe. Breng aan de kook en laat nog 20 minuutjes sudderen op een matig vuur.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C;
  • 4 Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een bakpan en fruit de courgettes totdat de randen licht kleuren.
  • 5 Bestrijk de kabeljauw met de resterende olijfolie. Bestrooi met zout en peper.
  • 6 Verdeel de courgettes over een ovenschaal. Voeg wat water toe. Plaats hierop de kabeljauw. Besprenkel met wat water. Bak 15min in de oven.
  • 7 Verdeel de vis en de courgettes over de borden.
  • 8 Lepel wat tomatensaus over.
  • 9 Garneer met geroosterde pijnboompitten.1
  • 0 Heerlijk met couscous of gekookte aardappelen!

Kabeljauwhaasje met courgettes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept