GEGRATINEERDE KABELJAUW met kruiden-kaaskost.

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden
  • 2 Neem de kabeljauwfilet, elk zo 150 gr. per persoon, was ze en dep deze droog met keukenpapier
  • 3 Neem de bakplaat, of een ovenschaal en leg er aluminiumfolie in.
  • 4 Mix de kruiden met de Parmezaanse kaas heel goed en leg dit op een diep bord
  • 5 Smeer de gewassen, droge, visfilets met een kwast in met een laagje olijfolie.
  • 6 Haal ze door het kaas-kruidenmengsel, leg ze op de aluminiumfolie en zet dit in de voorverwarmde oven.
  • 7 Bak de vis (hangt mede van de dikte van de filets af) gaar in ongeveer 10-12 minuten.
  • 8 De kaas-kruidenkorst is nu ook mooi gegratineerd.
  • 9 Vooral niet te lang bakken want de vis moet van binnen mooi glazig blijven want anders worden de filets te droog1
  • 0 . Het ziet er niet alleen mooi uit op een bord, maar het is ook erg lekker1
  • 1 . Nu weten visliefhebbers hoe je heel makkelijk en snel een heerlijk stuk vis kunt serveren.

GEGRATINEERDE KABELJAUW met kruiden-kaaskost. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept