Zoek
GEGRATINEERDE KABELJAUW met kruiden-kaaskost.
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram verse kabeljauw haasjes
100 gram vers geraspte Parmezaanse kaas
1/2 theel. zeezout
1 eetl. verse tijm
1 theel. paprika-poeder mild
2 eetl platte peterselie fijngesneden
zwarte peper uit de molen
olijfolie
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200 graden
2
Neem de kabeljauwfilet, elk zo 150 gr. per persoon, was ze en dep deze droog met keukenpapier
3
Neem de bakplaat, of een ovenschaal en leg er aluminiumfolie in.
4
Mix de kruiden met de Parmezaanse kaas heel goed en leg dit op een diep bord
5
Smeer de gewassen, droge, visfilets met een kwast in met een laagje olijfolie.
6
Haal ze door het kaas-kruidenmengsel, leg ze op de aluminiumfolie en zet dit in de voorverwarmde oven.
7
Bak de vis (hangt mede van de dikte van de filets af) gaar in ongeveer 10-12 minuten.
8
De kaas-kruidenkorst is nu ook mooi gegratineerd.
9
Vooral niet te lang bakken want de vis moet van binnen mooi glazig blijven want anders worden de filets te droog1
0
. Het ziet er niet alleen mooi uit op een bord, maar het is ook erg lekker1
1
. Nu weten visliefhebbers hoe je heel makkelijk en snel een heerlijk stuk vis kunt serveren.
GEGRATINEERDE KABELJAUW met kruiden-kaaskost. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gegratineerde mosselen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept