Avocado met garnalen

4
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de sjalot fijn. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten uit de Spaanse peper en hak de peper fijn.
  • 2 Rasp de limoen en pers hem uit.
  • 3 Maak in een kom een mengsel van de sjalot, Spaanse peper, limoensap, limoenrasp.
  • 4 Halveer de avocado, verwijder de pit en verwijder de schil.
  • 5 Snijd de avocado in kleine blokjes en leg onmiddellijk in de dressing om verkleuren tegen te gaan.
  • 6 Snij het vruchtvlees van de tomaat in kleine stukjes.
  • 7 Meng de tomaat stukjes door de avocado.
  • 8 Breng de mayonaise op smaak met zout en peper. Voeg 1 eetlepel water toe aan de mayonaise zodat deze wat dunner wordt, indien nodig nog een eetlepel.
  • 9 Vul 4 mooie glazen met het avocado mengsel en leg hier de garnalen boven op.1
  • 0 Schenk wat van de mayonaise over de garnalen.1
  • 1 Tip: als je van knoflook houdt dan kan je ook wat uitgeperste knoflook door de mayonaise doen ( niet te veel)1
  • 2 Ook lekker om de mayonaise op smaak te brengen met een klein beetje fijngehakte basilicum.

Avocado met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept