1 Hak de sjalot fijn. Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten uit de Spaanse peper en hak de peper fijn.
2 Rasp de limoen en pers hem uit.
3 Maak in een kom een mengsel van de sjalot, Spaanse peper, limoensap, limoenrasp.
4 Halveer de avocado, verwijder de pit en verwijder de schil.
5 Snijd de avocado in kleine blokjes en leg onmiddellijk in de dressing om verkleuren tegen te gaan.
6 Snij het vruchtvlees van de tomaat in kleine stukjes.
7 Meng de tomaat stukjes door de avocado.
8 Breng de mayonaise op smaak met zout en peper. Voeg 1 eetlepel water toe aan de mayonaise zodat deze wat dunner wordt, indien nodig nog een eetlepel.
9 Vul 4 mooie glazen met het avocado mengsel en leg hier de garnalen boven op.1
0 Schenk wat van de mayonaise over de garnalen.1
1 Tip: als je van knoflook houdt dan kan je ook wat uitgeperste knoflook door de mayonaise doen ( niet te veel)1
2 Ook lekker om de mayonaise op smaak te brengen met een klein beetje fijngehakte basilicum.