Gerookte zalmmousse in komkommervormpjes.

10
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dit is een hele leuke presentatie van een lekker hapje. Daarnaast is het ook nog erg lekker. Leuk op een feestje, met kerst, buffet, borrelhapje of als amuse.
  • 2 Neem de keukenmachine, doe de gerookte zalm er in en maal fijn tot een pasta. Voeg de roomkaas toe, de crème fraîche en maak er een mengsel van. Breng op smaak met wat extra zout en peper naar eigen smaak.
  • 3 Schil de komkommers en snij ze in gelijke delen van zo`n 6 cm en hol ze uit. Neem een spuitzak, doe het mengsel er in en spuit ze vol.
  • 4 Garneren met een heel klein beetje ananas en peterselie. Dit staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens vreselijk lekker. Dit is zo lekker en makkelijk en kan iedereen met "twee linker handjes "maken .
  • 5 Serveertips
  • 6 Leuk en lekker als amuse, borrelhapje, voorgerechtje of op een buffet.
  • 7 N.B Het hapje laat zich nog mooier presenteren, als je de komkommer schilt in gedeeltes. Zie de foto bij het recept...." Aperitiefhapjes met komkommer en gerookte forelfiletmousse."

Gerookte zalmmousse in komkommervormpjes. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept