2 Kook de pasta beetgaar volgens de instructies op de verpakking.
3 Breng water aan de kook en pocheer de stukken zalm 5 minuten. Let er tijdens het pocheren op dat het water net onder het kookpunt blijft.
4 Laat de stukken zalm uitlekken in een vergiet.
5 Borstel de champignons schoon en snijd ze in stukjes.
6 Smelt een klontje boter in een pan en stoof de champignons tot ze hun vocht afgeven.
7 Giet de room bij de champignons (kookvocht van champignons behouden) en kruid met 2 koffielepels Maggi visfond + peper.
8 Warm de roomsaus op een zacht vuurtje .Maak een papje van 1 eetlepel vloeibare boter en 1 koffielepel bloem en dik de roomsaus in met het papje van boter en bloem.
9 Verdeel de gepocheerde zalm met behulp van een vork in stukjes en schep door de pasta.1
0 Vermeng de roomsaus voorzichtig door de pasta met zalm en breng indien nodig verder op smaak met extra peper een drupje citroensap en wat fijn gesneden bieslook naar smaak.1