Waterzooi van de Noordzee

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en snij alle groenten in rondjes, stoof ze aan in twee lepels boter gedurende een paar minuten, strooi de bloem erover en roer goped gedurende een halve minuut, leng aan met water, bouillion en melk, verbrokkel het bouillionblokje er in, voeg het kruidentuiltje toe, dek af en laat een kwartiertje sudderen.
  • 2 Ondertussen rol je de tongfillets op met de velkant naar binnen, steek ze vast met een houten prikkertje, snij de kabeljauw in blokjes.
  • 3 Doe de vis bij de groenten en laat vanaf het kookpunt vijf minuten sudderen op zeer klein vuur tot de vis gaar is.
  • 4 Serveer er gekookte aardappelen of rijst bij.
  • 5 Smakelijk!

Waterzooi van de Noordzee is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met botersaus en handgepelde Noordzee-garnalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Aardappelen Met Noordzee-garnalen.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept