Zoek
Zeebaarsfilet in de oven met citroenijm
2
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
fleur de sel
bosje lente uitjes
3 krielaardappelen
olijfolie
1 citroen
peper
2 zeebaarsfilets
1 takje citroentijm
2 tomaten (roma)
5 cl wite wijn
Bereiding
1
Was de tomaten, verwijder het kroontje en snij in schijfjes Pel de uien en snij ze in fijne schijfjes.
2
Was de citroenen zorgvuldig en snij ze in partjes.
3
Was de aardappelen zorgvuldig en snij ze ongeschild in dunne plakjes.
4
Vet een ovenschotel in met olie.
5
Leg de partjes citroen en de schijfjes tomaat, aardappel en ui erin.
6
Rits de tijm van de takjes en bestrooi de groenteschotel ermee.
7
Leg de zeebaarsfilets in de schotel op de groenten.
8
Breng op smaak met peper en zout.
9
Overgiet met de witte wijn en zet in de voorverwarmde oven (180 °C).1
0
Laat ongeveer 20 minuten bakken afhankelijk van de grootte van de vis.1
1
Het vlees van de vis moet gemakkelijk loskomen, maar wel stevig blijven.1
2
Haal uit de oven en dien onmiddellijk op in de schotel.
Zeebaarsfilet in de oven met citroenijm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden
< 20 min -
Bekijk recept
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat
20 - 30 min -
Bekijk recept