Papillot met pangasiusfilet en groene groentjes

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Je snijdt alle groentjes zeer fijn. (prei, groene paprika, selder, pijpajuin)
  • 2 Je maakt een soort van bootje met aluminiumfolie. 1 "bootje" per persoon. Wij nemen toch telkens 2 à 3 lagen aluminiumfolie. Zo loop je niet het risico van al het vocht kwijt te geraken.
  • 3 Je legt de pangasisusfilet op het aluminiumfolie.Je schikt alle groentjes erover. Je giet de wijn rond de vis met de groentjes. Je doet hetzelfde met de wijn. Daarna doe je het aluminiumfolie goed dicht.
  • 4 De ingrediënten zijn enkel maar een richtlijn. Als je liever wat meer een wijnsmaak hebt, dan doe je er wat meer wijn in. Als je het met andere groentjes wil doen of met minder, ook goed. Maak er maar je eigen ding van!
  • 5 Je zet je oven op 200 graden en laat dit een half uur in de oven. Daarna eet je er stukjes stokbrood bij om heerlijk te soppen! Smakelijk!

Papillot met pangasiusfilet en groene groentjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burgers in schildpadvorm en pasta met groentjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilav met groentjes, rozijnen en stukjes Quorn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept