Zoek
Ovengebakken vis met tomaten
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram Kabeljauwfilet
4 Tomaten
2 Courgettes
250 gram Mozzarella Cucina
Olijfolie
Verse kruiden (basilicum of tijm)
Zout en peper
Bereiding
1
VOORBEREIDING:
2
Over voorverwarmen op 200°C
3
Snij tomaten en courgettes in plakjes van 1cm
4
Snij mozzarella in plakjes van 0,5cm
5
BEREIDING
6
Wrijf de bodem van een ovenschaal in met olijfolie.
7
Bedek de bodem met plakjes tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
8
Schik de visfilet op de tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
9
Bedek met een laagje mozzarella + kruiden met peper/zout1
0
Werk af met een laagje courgettes.1
1
Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie + kruiden met peper/zout1
2
Laat gedurende 30min. bakken in oven.1
3
Bestrooi voor het opdienen met verse kruiden1
4
SERVEERTIP: Met verse pasta met pesto
Ovengebakken vis met tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenpiepers met eieren & luxe ham recept
Bekijk recept
Kruidenomelet met kip
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesoep van ovengebakken radijsjes
40 min
Bekijk recept
Tian van ovengebakken groenten op mediterrane wijze
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept