Ovengebakken vis met tomaten

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 VOORBEREIDING:
  • 2 Over voorverwarmen op 200°C
  • 3 Snij tomaten en courgettes in plakjes van 1cm
  • 4 Snij mozzarella in plakjes van 0,5cm
  • 5 BEREIDING
  • 6 Wrijf de bodem van een ovenschaal in met olijfolie.
  • 7 Bedek de bodem met plakjes tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
  • 8 Schik de visfilet op de tomaat + kruiden met peper/zout + verse kruiden
  • 9 Bedek met een laagje mozzarella + kruiden met peper/zout1
  • 0 Werk af met een laagje courgettes.1
  • 1 Besprenkel de bovenkant met wat olijfolie + kruiden met peper/zout1
  • 2 Laat gedurende 30min. bakken in oven.1
  • 3 Bestrooi voor het opdienen met verse kruiden1
  • 4 SERVEERTIP: Met verse pasta met pesto

Ovengebakken vis met tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenpiepers met eieren & luxe ham recept
Bekijk recept
Kruidenomelet met kip
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentesoep van ovengebakken radijsjes
40 min
Bekijk recept
Tian van ovengebakken groenten op mediterrane wijze
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept