Mosselen en garnalen met room

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los de Maïzena® Plus op in de koude melk. Was de mosselen grondig en laat ze goed uitlekken. Bak de garnalen op laag vuur in een pan met peper en zout gedurende 7 à 8 minuten. Houd ze apart. Hak de teentjes knoflook fijn.
  • 2 Warm de margarine op in een pan en bak hierin zachtjes de knoflook aan. Wanneer deze begint te kleuren, voegt u de mosselen toe. Wanneer de mosselen openen, voegt u de dille, peterselie en de citroenrasp toe. Los de Maïzena® Plus op in 50 ml koude melk en voeg toe aan de mosselen. Voeg de slagroom toe en roer nog één keer goed door. Voeg vervolgens de garnalen toe en dien direct op in diepe borden.
  • 3 Strooi over iedere bord wat gehakte paprika en maal er flink wat peper overheen.

Mosselen en garnalen met room is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept