Aardappelhapjes met ei en scampi

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Kook de aardappelen 25 min. gaar in de schil in lichtgezouten water. Giet af en laat afkoelen.
    - Kook intussen de eieren 10 min. hard in kokend water.
    Voorbereiding
    () (15 min.)Kook de diepgevroren scampi’s samen met het bouillonblokje 3 min. gaar in kokend water. Giet af, laat afkoelen en dep droog. Pel de eieren en prak fijn met een vork. Pers het knoflook en meng samen met de mayonaise en de mosterd onder de eieren. Breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout. Verwijder de uiteinden van de krielaardappelen en snij elke aardappel in de breedte in 3 gelijke schijfjes. Verdeel de eiersalade over de schijfjes aardappel (gebruik hiervoor eventueel een spuitzak). Schik er telkens een scampi bovenop. Snipper het bieslook fijn en bestrooi er de hapjes mee.

Aardappelhapjes met ei en scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Oudjaarrecept Aardappelhapjes Met Pate
10-20 min -
Bekijk recept
Aardappelhapjes
Bekijk recept