Sint Jakobsschelp in bacon

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De oven voorverwarmen op 180°C/gasstand
  • 4
  • 2 De plakken spek halveren en om de schelpen wikkelen. Zet de rolletjes vast met een cocktailprikker.
  • 3 Citroensap over de rolletjes druppelen en op de bakplaat leggen. 15-20 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bacon krokant is. Warm serveren..
  • 4 BRON: All recipes maar eigen foto

Sint Jakobsschelp in bacon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept