Sabayon van aardappelen

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen. Doe ze in een kookpan en zet ze onder water. Voeg grof zout toe en laat de aardappelen 20-25 minuten koken.
  • 2 Giet na het koken de helft van het water weg. Voeg dan de room, de 2 eigelen en de fijngehakte witte chocolade toe. Roer met de garde om een glad geheel te krijgen. Kruid met peper en zout.
  • 3 Bak de zeebaarsfilets 3 minuten aan elke kant in de pan. Leg de filets op de borden en leg er de puree met witte chocolade bovenop. Zet het bord dan onder de grill in de oven om even te gratineren.

Sabayon van aardappelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met sabayon
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min Nagerecht
Bekijk recept