Zalm/Kabeljauw ovenschotel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • 2 De ovenschotel bedekken met plakken ontbijtspek.
  • 3 Snij de vis een grote stukken en leg deze om-en-om op het spek.
  • 4 Bestrooi de vis met zout en peper.
  • 5 Blancheer of roerbak de spinazie. Als je gaat blancheren dan de spinazie goed laten uitlekken en uitknijpen zodat al het vocht eruit is.
  • 6 Bedek de vis met de spinazie.
  • 7 Maak een saus van de crème fraîche, tomatenpureee, 2 á 3 eetlp geraspte kaas, marjolein, en de fijn gesneden bosui.
  • 8 Giet de saus over de spinazie zodat alles goed bedekt is.
  • 9 Strooi daarop een laag geraspte kaas en panneermeel.1
  • 0 De schotel minimaal 30 minuten op 200/220 graden.

Zalm/Kabeljauw ovenschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept