Tom­pou­ce van ka­bel­jauw

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak het spek in een koekenpan zonder olie of boter in 6 min. knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 2 Verhit 1 el olie in een steelpan en fruit de sjalot 3 min. Voeg de wijn toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. inkoken.
  • 3 Dep ondertussen de vis droog en bestrooi met peper en zout. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de vis in 5 min. gaar. Keer halverwege. Leg op elk bord een plakje spek, leg er een stukje kabeljauw op en dek af met spek. Neem de saus van het vuur en roer de kappertjes en olijfolie extra vierge erdoor. Verdeel over de kabeljauwtompouces.

Tom­pou­ce van ka­bel­jauw is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloem­kool­stamp­pot met dil­le en ka­bel­jauw­bur­ger
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabel Jauw Met Dillesaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruide,geroosterde Kabeljauw.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenchowder Met Kabeljauw
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept