1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd twee teentjes knoflook in plakjes en rits de blaadjes van de takjes rozemarijn. Snijd de rode ui in ringen.
2 Vet de bakplaat in met extra vergine olijfolie en leg de visjes met de rode velkant naar boven op de plaat. Bestrooi de vis met de knoflookschijfjes en de rozemarijn. Leg de tomaatjes ertussen en besprenkel het gerecht met extra vergine olijfolie en balsamicoazijn. Bak de vis ongeveer 10 minuten in de oven tot hij gaar is.
3 Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking ‘al dente’. Giet de pasta af en roer er een klein scheutje extra vergine olijfolie door. Bak in een koekenpan drie uitgeperste teentjes knoflook en de rode ui in een beetje olijfolie. Meng vervolgens de spaghetti erdoor en breng op smaak met peper, zout en eventueel nog een scheutje olijfolie.
4 Schep de vis op borden en druppel er wat balsamicoazijn over. Schep de pasta ernaast en bestrooi met wat geraspte peccorino.
Rode mulfilets uit de oven met rozemarijn is een recept van Solo Open Kitchen