Toscaanse roodbaarsfilet met kerstomaatjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de grill voor. Halveer de tomaatjes en de olijven. Doe ze vervolgens met de kappertjes, de balsamicoazijn, de bieslook en de peterselie in een kom en meng alles goed.
  • 2 Vet een bakblik in met Gentile extra vergine olijfolie en leg de roodbaarsfilets erop. Verdeel het tomatenmengsel over de visfilets. Schuif het bakblik 10 cm onder de hete grill en rooster de vis gedurende 8-10 minuten mooi bruin en net gaar.

Toscaanse roodbaarsfilet met kerstomaatjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept