Italiaanse vispakketjes met balsamicoazijn

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Was de aardappelen en snijd ze met schil in de lengte in kwarten. Snijd de olijven grof en hak de basilicum fijn.
  • 2 Doe de aardappelen in een ovenschaal samen met de takjes rozemarijn, tijm en een uitgeperst teentje knoflook. Giet de olijfolie erover en bak de aardappelen in 40 minuten gaar en goudbruin. Roer ze af en toe om.
  • 3 Knip vier grote stukken folie en leg in het midden van ieder stuk een kabeljauwfilet. Verdeel de olijven en basilicum over de vis en besprenkel elke portie met een eetlepel balsamicoazijn. Vouw de pakketjes netjes dicht zodat er geen sappen uit kunnen lopen.
  • 4 Zet de vispakketjes de laatste 15 minuten bij de aardappelen in de oven.
  • 5 Haal de vis voorzichtig uit de pakketjes en schep de porties op 4 borden met de aardappeltjes ernaast. Serveer er een frisse groene salade bij.

Italiaanse vispakketjes met balsamicoazijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept