1 De wok saus, die ik over had van een ander gerecht wilde ik vandaag graag verwerken .Dat kwam goed uit met dit gerecht: nl Roerbakgroenten met garnalen uit de wok in ketjap sesamsaus.
2 Rooster de sesamzaadjes in een droge hete koekenpan en laat ze op keukenpapier afkoelen. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in een bouillonblokje. Verhit 1 el wok olie in de wok en roerbak de paprika met de ui en de knoflook beetgaar
3 Voeg dan de prei toe en roerbak even mee.
4 Voeg als laatste de onder de hete kraan afgespoelde taugé en de ontdooide garnalen toe.
5 Voeg als laatste 1/3 deel van de wok saus toe even goed doorwarmen en klaar. Lekker en heel slank.
6 Serveer met de witte rijst en strooi er dan de sesamzaadjes over.
7 Eigen recept en foto
Garnalen met groenten uit de wok is een recept van Solo Open Kitchen