Garnalen met groenten uit de wok

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De wok saus, die ik over had van een ander gerecht wilde ik vandaag graag verwerken .Dat kwam goed uit met dit gerecht: nl Roerbakgroenten met garnalen uit de wok in ketjap sesamsaus.
  • 2 Rooster de sesamzaadjes in een droge hete koekenpan en laat ze op keukenpapier afkoelen. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking in een bouillonblokje. Verhit 1 el wok olie in de wok en roerbak de paprika met de ui en de knoflook beetgaar
  • 3 Voeg dan de prei toe en roerbak even mee.
  • 4 Voeg als laatste de onder de hete kraan afgespoelde taugé en de ontdooide garnalen toe.
  • 5 Voeg als laatste 1/3 deel van de wok saus toe even goed doorwarmen en klaar. Lekker en heel slank.
  • 6 Serveer met de witte rijst en strooi er dan de sesamzaadjes over.
  • 7 Eigen recept en foto

Garnalen met groenten uit de wok is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept