Gegratineerde scholrolletjes met ovenpeentjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  • 2 Snijd de peentjes van de bos; laat een stukje van 2 cm groen aan de peentjes zitten.
  • 3 Schrap ze of schil ze met een dunschiller.
  • 4 Halveer dikke penen in de lengte.
  • 5 Schep de worteltjes op de bakplaat om met de olijfolie.
  • 6 Strooi er het zeezout over.
  • 7 Rooster ze in de voorverwarmde oven in 25 minuten beetgaar.
  • 8 Snijd de scholfilets in de lengte door.
  • 9 Bestrooi de filets met zout en peper naar smaak en rol ze op.1
  • 0 Steek een cocktailprikker door de visrolletjes en zet ze in een ovenschaal.1
  • 1 Meng de crème fraîche met de mierikswortel, de kaas en de dille.1
  • 2 Voeg zout en peper naar smaak toe.1
  • 3 Verdeel de mieriksroom over de scholrolletjes.1
  • 4 Zet de ovenschaal de laatste 15 minuten bij de peentjes in de oven.1
  • 5 Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen. 1
  • 6 Verdeel de scholrolletjes met de bospeentjes over 4 borden. Geef er de rijst bij.1
  • 7 De combinatie van vis en peen was nog nooit zo lekker! 1
  • 8 BRON Vriendin.nl

Gegratineerde scholrolletjes met ovenpeentjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept