1 Snijd de bosuitjes in de lengte tot smalle sprieten en snijd 2 van de groene stengels in smalle ringetjes. Rasp van de limoen 1 theelepel groene schil en pers de vrucht. Bestrijk de tongfilets met 1 ½ eetlepel currypasta, leg er enkele sprieten van de bosui op en rol ze stevig op. Zet de rolletjes vast met cocktailprikkers. Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak de knoflook, het sjalotje en ½ eetlepel currypasta 2 minuten. Voeg kokosmelk, limoenrasp en sap en zout naar smaak toe. Verwarm tegen de kook aan. Zet de tongrolletjes erin en pocheer ze in 6-8 minuten zachtjes gaar. Schep ze uit de pan op
2 warme borden. Laat de saus nog iets inkoken en schep deze over de tongrolletjes. Strooi de uiringetjes erover.
3 Serveer er worteltjes en gekookte krieltjes of noedels bij.
Tongrolletjes gepocheerd in kokosmelk is een recept van Solo Open Kitchen