Coquilles in parmaham met doperwtenpuree

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet een pannetje op het vuur en smelt daarin twee eetlepels roomboter. Voeg de doperwtjes toe en een scheut warm water en laat dit 10 minuten op een medium-laag vuur staan. Haal van het vuur, Voeg fijngesneden munt toe en de crème fraîche en pureer met een blender of staafmixer.
  • 2 Wikkel de coquilles in de plakjes rauwe ham en bak 2 minuten per kant in wat olie in een koekenpan. Breng de puree op smaak met zout en peper en serveer met een warme coquille.
  • 3 Je kunt de puree op een amuse lepel leggen en dan de coquille erop leggen.
  • 4 Of serveer er 3 op een klein bordje met de doperwtenpuree als voorgerechtje.
  • 5 Bron Culi aangepast recept

Coquilles in parmaham met doperwtenpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met appelmoes en aardappelstoplicht
30 min-
Bekijk recept
Gestoomde vis met doperwtjespuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergebouillon met saffraanroom
45 min-
Bekijk recept
Doperwtensoufflé
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Coquilles met serranoham
Bekijk recept
Oosterse soep met coquille in 'n weckpotje
35 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde coquilles
20 min Voorgerecht
Bekijk recept