Knapperig sint jakobshapje

12
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Visbouillon en wijn verwarmen , zeevruchten toevoegen en 1,5 minuten pocheren. Uit de pot halen en vocht laten inkoken
  • 2 Pijpajuin, bacon en champignons fijnsnijden en fruiten in de vetstof.
  • 3 Bloem toevoegen en even laten drogen. Roer er de ingekookte bouillon door en laat doorkoken tot een gebonden saus.Roer er een geutje room door en breng op smaak met citroensap en pezo.
  • 4 Broodkruim mengen met de gesmolten boter
  • 5 Verdeel de zeevruchten over kleine vuurvastje schaaltjes, giet er de saus over en bedek met het broodmengsel.
  • 6 Zet onder de grill tot het broodkruim goudbruin kleurt

Knapperig sint jakobshapje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept