Mosselen à la Véroniquesken.

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ajuinen en teentjes look zeer fijn.Laat deze glazig worden in de goede boter.
  • 2 Overgiet met de visbouillon, verse of van een blokje gemaakt. Ongeveer 1/2 liter.Laat beetje stoven.
  • 3 Doe hierbij de mosselen en kruid met peper en zout. Laat opkoken en doe er dan de peterselie en de room bij. Roer even om met houten spatel en laat de mosselen gaar worden.
  • 4 Doe nu de mosselen op het bord en overgiet met wat saus waar deze in gegaard zijn. Dien op met brood of frietjes. Smakelijk.

Mosselen à la Véroniquesken. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept