VIS OVENSCHOTEL

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groentjes en snij deze fijn. De groentjes in een beetje olijfolie aanbakken.
  • 2 Hierbij de tijm, Maggi Oriental en Oxfam kruiden toevoegen. Omroeren en de Alpro en witte wijn laten inkoken. Indien de saus wat te lopend is kan je het altijd wat indikken met maïzena. De vis in stukjes toevoegen en nadien 15 min. in een voorverwarmde oven van 200°C garen. Kies wel voor een ovenbestendige pan of je kan het ook in een ovenschaal gieten.
  • 3 Snij de aardappelen in stukjes, kook gaar en maak er puree van.

VIS OVENSCHOTEL is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept