Gegratineerde visschelp

3
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de groenten schoon, was ze en snijd ze diagonaal in stukjes. Snijd de visfilet in blokjes en maak de Sint-Jacobsvruchten schoon.
  • 2 Bak de groenten kort aan in de vloeibare margarine, giet er 200 ml water bij en kook ongeveer 5 minuten. Haal de groente er uit en laat ze uitlekken.
  • 3 Doe de vis en de Sint-Jacobsvruchten in het kookvocht van de groente en laat ongeveer 2 minuten staan. Haal ze er uit en verdeel ze samen met de groenten over 3 schaaltjes of schelpen.
  • 4 Strooi de inhoud van het zakje Hollandaisesaus in de afgekoelde visbouillon en breng langzaam aan de kook onder voortdurend roeren. Zet het vuur lager en voeg geleidelijk de margarine in kleine stukjes toe.
  • 5 Lepel de saus over vis en de groenten en gratineer kort onder een voorverwarmde grill.
  • 6 Smakelijk !

Gegratineerde visschelp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

mini visschelp
20 min
Bekijk recept
visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
gegratineerde visschelp
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Retro-menu/Gegratineerde Visschelp
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept