Zoek
Kabeljauwhaasje met zalm-kappertjessaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kabeljauwhaasjes van 150 gr elk
1 blikje roze zalm van 213 gr
2-3 el kappertjes uitgelekt
3 el halvanaise
2 el magere kwark
2 bosuitjes in ringetjes
1 volle el gesnipperde peterselie( bewaar wat ter garnering)
1 el olijfolie
peper en zout uit demolen
Bereiding
1
Laat de zalm goed uitlekken en verwijder eventuele graatjes en velletjes.
2
Pureer de vis met 1 bos uitje , kappertjes, mayonaise, kwark en peterselie in de keukenmachine of met de staafmixer en zet opzij.
3
Wrijf de kabeljauwhaasjes in met goede olie en bestrooi met peper en zout.
4
Bak ze bruin en gaar in een anti aanbak pan of leg ze ca 10 min onder de gril afhankelijk van de dikte.
5
Serveer de zalm-kappertjessaus op en naast de vis. Bestrooi met ringetjes bos ui en peterselie.
6
Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Of met tagliatelle i.p.v aardappeltjes.
7
Tip: Hou je niet van kappertjes, dan kun je deze vervangen door een middelgrote augurk.
8
Eigen recept en foto.
Kabeljauwhaasje met zalm-kappertjessaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Carpaccio met kappertjessaus
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept