Kabeljauwhaasje met zalm-kappertjessaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zalm goed uitlekken en verwijder eventuele graatjes en velletjes.
  • 2 Pureer de vis met 1 bos uitje , kappertjes, mayonaise, kwark en peterselie in de keukenmachine of met de staafmixer en zet opzij.
  • 3 Wrijf de kabeljauwhaasjes in met goede olie en bestrooi met peper en zout.
  • 4 Bak ze bruin en gaar in een anti aanbak pan of leg ze ca 10 min onder de gril afhankelijk van de dikte.
  • 5 Serveer de zalm-kappertjessaus op en naast de vis. Bestrooi met ringetjes bos ui en peterselie.
  • 6 Lekker met gebakken aardappeltjes en een salade. Of met tagliatelle i.p.v aardappeltjes.
  • 7 Tip: Hou je niet van kappertjes, dan kun je deze vervangen door een middelgrote augurk.
  • 8 Eigen recept en foto.

Kabeljauwhaasje met zalm-kappertjessaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio met kappertjessaus
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmfilet met kappertjessaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met kappertjessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept