Ge­stoof­de wor­tel­tjes met vis­sticks

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 30 g boter in een koekenpan en bak de vissticks volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de sinaasappel. Rasp van 1 helft de oranje schil. Pers beide helften uit. Vul het sap met water aan tot 100 ml. Verhit ondertussen de rest van de boter in een hapjespan en bak de ui glazig. Voeg de worteltjes en het rasp en het sap van de sinaasappel toe en breng zachtjes aan de kook. Stoof de worteltjes met de deksel op de pan op het laagste vuur gaar in 20 min. Schud af en toe om. Kook ondertussen de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Zet het vuur uit. Stamp de aardappelen tot puree en breng op smaak met peper en zout. Voeg de bieslook toe. Serveer de gestoofde worteltjes met de vissticks en de aardappelpuree.

Ge­stoof­de wor­tel­tjes met vis­sticks is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Noedelsalade met garnalen en peultjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische gehaktsticks met komkommertopping
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootlaagjestaart met koffiecrème
1u5 min Gebak
Bekijk recept

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept