1 Breng de witte wijn aan de kook. Voeg het Bouillonketeltje toe en los het al roerende op. Leg de Sint Jacobsnoten in het vocht, breng het weer tegen de kook aan, zet direct het vuur uit en laat de Sint-Jacobsnoten 10 min. in het hete vocht staan.
2 Schep ondertussen 100 ml vocht uit de pan met Sint-Jacobsnoten in een steelpannetje. Voeg de room toe, breng het aan de kook en kook tot ca. ½ van het vocht is verdampt. Roer er 1-2 tl Maizena Express door om de saus mooi te binden. Laat de saus 3 min. pruttelen. Voeg peper naar smaak toe.
3 Verwarm de vloeibare margarine in een pan en roerbak de zeekraal hierin 2 min.
4 Leg op 4 warme borden telkens 3 plukjes zeekraal met daarop een Sint-Jacobsnoot. Schep over elk een lepeltje saus. Bestrooi met grof gemalen peper en bieslook.