Scampi Diabolique

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de ui .
  • 2 Warm de vloeibare margarine in een pan en stoof de ui aan. Laat de pan dan goed heet worden en bak de scampi aan beide kanten 1 minuut aan. Kruid met de paprika.
  • 3 Voeg er het blik Kreeftensoep en de 3 dl room bij. Roer tot je een gladde saus hebt. Giet er de cognac bij en zet het vuur af. Roer om en laat met een deksel op de pan 3 minuten rusten.
  • 4 Werk af met de versgehakte peterselie en dien op met Frans brood.

Scampi Diabolique is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi's diabolique
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi 's Diabolique à la Véronique
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi's diabolique
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi Diabolique
10-20 min -
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept