Zoek
Gepofte aardappelen met grijze garnalen
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 middelgrote aardappelen (bintje of licht bloemig)
1 pakje Knorr droge Vissaus
2.5 dl melk
200 g gepelde, grijze garnalen
Bereiding
1
Warm de oven voor op 160°. Schrob de aardappelen goed schoon in water en dep ze droog.
2
Pak de aardappelen elk apart in een stuk zilverpapier in en druk goed aan. Leg ze op een ovenplaat in de oven gedurende 30 minuten.
3
Roer ondertussen de saus met de melk en de inhoud van een pakje Knorr droge Vissaus.
4
Haal de aardappelen uit de oven, snijd er een kapje vanaf en maak het aardappelkruim bovenaan los met een lepeltje .
5
Giet er de saus over en werk af met de garnalen.
Gepofte aardappelen met grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept