Scampi op Italiaanse wijze

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kuis de scampi en dep ze droog.
  • 2 Snij de sneetjes hesp elk in 4 kleine reepjes en wikkel elke scampi in een reepje.
  • 3 Snipper de ui fijn.
  • 4 Bak de scampi (kruid ze met peper en zout) en de ui.
  • 5 Pers de knoflook erbij en kruid bij met peper.
  • 6 Haal de scampi’s uit de pan en doe er aluminiumfolie over om ze warm te houden.
  • 7 Doe de tomatenpuree in de pan en bak 1 minuut. Voeg nu de melk en room toe.
  • 8 Laat even inkoken. Voeg hierbij naar goesting paprikapoeder, pili pili en cayennepeper toe.
  • 9 Tip: Serveer er stokbrood of tagliatelle bij.

Scampi op Italiaanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept