Zoek
Scampi op Italiaanse wijze
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
32 scampi
8 sneetjes Italiaanse hesp (flinterdun)
2 dl sojaroom
2 dl melk
3 el tomatenpuree
3 el boter
1 ui
1 teentje look
Fijngesnipperde peterselie
Peper
Zout
Paprikapoeder
Pili pili
Cayennepeper
Bereiding
1
Kuis de scampi en dep ze droog.
2
Snij de sneetjes hesp elk in 4 kleine reepjes en wikkel elke scampi in een reepje.
3
Snipper de ui fijn.
4
Bak de scampi (kruid ze met peper en zout) en de ui.
5
Pers de knoflook erbij en kruid bij met peper.
6
Haal de scampi’s uit de pan en doe er aluminiumfolie over om ze warm te houden.
7
Doe de tomatenpuree in de pan en bak 1 minuut. Voeg nu de melk en room toe.
8
Laat even inkoken. Voeg hierbij naar goesting paprikapoeder, pili pili en cayennepeper toe.
9
Tip: Serveer er stokbrood of tagliatelle bij.
Scampi op Italiaanse wijze is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept