thaise rode viscurry

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de champignons in schijfjes.verhit een wokpan met olie.
  • 2 voeg de rode curry toeen laat deze 1 min.bakken
  • 3 snij de visballetjes in 2 en de vis in grove stukken,voeg ze samen met de scampi toe aan de curry
  • 4 ook de champignons mogen mee in de wok
  • 5 wanneer de vis gaar is mag je als laatste de vissaus,limoensap,de suiker en de lente-uitjes toevoegen
  • 6 laat nog heel even sudderen en roer alles goed om
  • 7 werk af met verse koriander en serveer met rijst,noedels,of tagiatelli
  • 8 wie het graag spicy heeft kan er nog wat sambal aan toevoegen
  • 9 ps;ik heb meer kokosmelk gebruikt anders heb je niet veel saus1
  • 0 bron;volrecepten

thaise rode viscurry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jasmijnrijst met pittige gele viscurry
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept