Zoek
Asperge-zalm eierdopjes
8
15 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr groene aspergetips
100 gr gerookte zalm
3 el olijfolie
1 el vers citroensap
1 teen knoflook geperst
Bereiding
1
Een mooi aperitiefhapje of een gerechtje om toe te voegen aan je paas-brunch tafel.
2
Meng in een kom de olijfolie met het citroensap en de knoflook tot een dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe.
3
Kook de aspergetips in een pan met water en een beetje zout in 3 minuten beetgaar. Giet ze af, meng ze direct door de dressing en laat ze afkoelen.
4
Snijd de zalm in 8 dunne, lange repen. Verdeel de asperges in 8 mooie bundeltjes van gelijke grootte en wikkel elk bundeltje in een reep zalm.
5
Serveer de aspergebundeltjes in de eierdopjes.
6
Bron: Allerhande
Asperge-zalm eierdopjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Espresso met kaneelijs
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Bittere chocolade met sinaasappel
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ham-kaassoufflés
15 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept