KABELJAUWHAASJE MET ZEEKRAAL

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 spoel de zeekraal met koud water en snij er het harde uiteinde af. Snij de kabeljauwhaasjes in 2 gelijke stukken
  • 2 schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
  • 3 snij de kerstomaten in 2
  • 4 snipper het knoflook fijn
  • 5 bereiding
  • 6 kook de stukken aardappelen 20 minuten gaar in lichtgezouten kokend water. Giet af pureer en roer er de kruidenkaas onder. Kruid met nootmuskaat, peper en zout
  • 7 giet de visfond in een kookpot en leg er de stukken kalbeljauw naast elkaar in. Pocher 10 minuten
  • 8 verhit intussen de olijfolie in een kookpot en stoof het fijngesnipperde knoflook glazig. Voeg de zeekraal en de halve kerstomaten toe en roerbak 3 minuten op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

KABELJAUWHAASJE MET ZEEKRAAL is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept