Zoek
Geflambeerde garnalen
2
10 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 eetlepels Bertolli Vloeibaar
400 g grote, rauwe garnalen (scampi of gamba’s)
scheut ouzo
Bereiding
1
Verhit de helft van de margariner in een pan. Bak de garnalen ca. 2 minuten, tot ze roze worden.
2
Verwarm de ouzo in een saus- of soeppan. Houd een vlammetje bij de ouzo en schenk het al brandend over de garnalen.
3
Voeg de rest van de boter toe en breng de garnalen op smaak met zout en peper.
Geflambeerde garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde aardbeien
Bekijk recept
Geflambeerde sinaasappel
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Geflambeerde noga met chocolade
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Calvadoskip met appels en oesterzwammen
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept