Visballetjes met kruidendip en aardappelpartjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de kruiden fijn.
  • 2 Maal de visfilet in een keukenmachine of in de beker met de staafmixer fijn. Voeg de maïzena, zout naar smaak, 2 theelepels mosterd en 2 eetlepels groene kruiden toe. Meng alles goed door elkaar. Rol er (met natte handen) balletjes ter grootte van een bitterbal van.
  • 3 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de aardappelschijfjes in ca. 15 minuten goudbruin. Schep geregeld om.
  • 4 Kook ondertussen de boontjes in kokend water met wat zout, in ca. 10 minuten gaar.
  • 5 Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de visballetjes in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
  • 6 Meng ondertussen de ketchup met 1 theelepel mosterd en 2 eetlepels groene kruiden.
  • 7 Giet de boontjes af en meng ze met 1 eetlepel Solo Vloeibaar en de rest van de groene kruiden.
  • 8 Verdeel de gebakken aardappeltjes, de boontjes en de visballetjes over 4 borden. Geef de dipsaus erbij.

Visballetjes met kruidendip en aardappelpartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunkip met paprika
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept