2 Maal de visfilet in een keukenmachine of in de beker met de staafmixer fijn. Voeg de maïzena, zout naar smaak, 2 theelepels mosterd en 2 eetlepels groene kruiden toe. Meng alles goed door elkaar. Rol er (met natte handen) balletjes ter grootte van een bitterbal van.
3 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een hapjespan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de aardappelschijfjes in ca. 15 minuten goudbruin. Schep geregeld om.
4 Kook ondertussen de boontjes in kokend water met wat zout, in ca. 10 minuten gaar.
5 Verhit 1 eetlepel Solo Vloeibaar in een pan en bak hierin de visballetjes in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
6 Meng ondertussen de ketchup met 1 theelepel mosterd en 2 eetlepels groene kruiden.
7 Giet de boontjes af en meng ze met 1 eetlepel Solo Vloeibaar en de rest van de groene kruiden.
8 Verdeel de gebakken aardappeltjes, de boontjes en de visballetjes over 4 borden. Geef de dipsaus erbij.
Visballetjes met kruidendip en aardappelpartjes is een recept van Solo Open Kitchen