Vlinder hapjes met zalm

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BENODIGDHEDEN: Bakplaat/ bakpapier of aluminiumfolie/ schaar/ mes/ vork/ koffietas voor ei/ bakborstel
  • 2 VOORBEREIDING: Warm de oven voor op 200°c en laat de bladerdeegvellen ontdooien.
  • 3 Bekleed de bakplaat met bakpapier en zet opzij.
  • 4 BEREIDING: . Leg er de velletjes zalm op en zorg ervoor dat deze niet over de bladerdeeg hangen. Knip eventueel bij. Kruid bij met peper en dille.
  • 5 Rol de buitenflappen van de bladerdeeg naar het midden op zodat er een vlindervorm ontstaat. (twee krullen). Snijdt deze grotere rollen in kleinere plakken. Plaats op een met bakpapier/ aluminiumfolie bekleedde bakplaat.
  • 6 Klop het ei los en bestrijk de zalmvlinders met het ei. Plaats de bakplaat in de oven voor ongeveer 10 à 15 min tot ze goudbruin zijn.

Vlinder hapjes met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Vera de vlinder
Lunchgerecht
Bekijk recept
Appeldessert met amandelvulling en calvadosroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lentevlinder
35 min
Bekijk recept
Vrolijke vlinders
40 min-
Bekijk recept