Viskoekjes met Thaise dip

4
25 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Deze knapperige koekjes met authentieke dipsaus zijn heel leuk om als borrelhapje op te dienen.
  • 2 Pureer in een keukenmachine de vis samen met de currypasta, het ei en de bloem .Voeg de bosuitjes en tweederde van de koriander toe en laat de machine nog kort draaien . Voeg wat zout toe. Maak van het vismengsel koekjes van ca. 6 centimeter doorsnee . Meng in een kommetje het limoensap met de vissaus, de knoflook en eventueel de chilipeper Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de viskoekjes in porties, ca. 2 minuten per kant, tot ze goudbruin en gaar zijn . Laat ze uitlekken op keukenpapier . Leg de viskoekjes op een schaal en strooi er de rest van de koriander over. Serveer er de dipsaus bij.
  • 3 Bron Vriendin .nl

Viskoekjes met Thaise dip is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Snelle Thaise viskoekjes met chilisaus
15 min Snack
Bekijk recept
Viskoekjes van rivierkreeftjes (crawfish cakes)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw-viskoekjes
40 min Voorgerecht
Bekijk recept